Luxe twee-onder-een-kapwoningen

Aan de Hugo de Grootlaan liggen de twee-onder-een-kapwoningen van het type Koraal en Parel. Beide opgetrokken in een warme roodbruine gevelsteen en met gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen zoals keramische dakpannen en houten kozijnen. Mooie details zoals de erkers de optionele dakkapellen verfraaien de jaren ’30 woningen nog verder. Het grote verschil tussen type Koraal en type Parel is de kap: type Koraal heeft een langskap en type Parel een karakteristieke dwarskap. De woningen bieden met respectievelijk circa 154 m2 en circa 170 m2 woonoppervlak voldoende ruimte voor het hele gezin.

(Half)vrijstaande woningen

De eerste en de laatste woning in de fraaie rij aan de Hugo de Grootlaan zijn de vrijstaande woningen van het type Saffier, gelegen op zeer royale kavels. De drie halfvrijstaande woningen van het type Graniet zijn alleen met de garage geschakeld aan de buurwoning. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse jaren ’30 stijl, met oog voor kwaliteit en detail.

De 19 woningen zijn in verkoop; de verkoopdocumenten vindt u op deze pagina. Heeft u interesse in deze woningen? Informeer bij Ooms Makelaars, Johan de Wittstraat 40 in Dordrecht (dordrecht@ooms.com en 078 614 43 33) naar de mogelijkheden. U kunt ook het formulier op deze site invullen.

U kunt de brochure hieronder alvast doorbladeren en de gemaatvoerde tekeningen en het inschrijfformulier downloaden. Heeft u vragen over de woningen of over de verkoopprocedure? Neemt u dan contact op met Ooms Makelaars in Dordrecht.