Mooie landelijke villa’s

Direct achter de Middenmolendijk komen vier exclusieve vrijstaande woningen met woonoppervlakten variërend van circa 160 tot circa 200 m² – de woningen op kavel 20 en 21 zijn al verkocht. Elk van de ontwerpen is anders, ten opzichte van elkaar, van de 19 woningen in Groot Goed en – uiteraard – van de bestaande lintbebouwing aan de Middenmolendijk. Wat deze woningen gemeen hebben, is het landelijke karakter. Per villa is dit thema verschillend uitgewerkt.

Villa type Basalt op kavel 22 (Circa 768 m²)
Villa type Kwarts op kavel 23 (Circa 825 m²)

Villa type Basalt op kavel 22 (Circa 768 m²)

Villa type Basalt is een royale villa met een woonoppervlakte van 186 m2 op een riante kavel van zo’n 768 m2. Dat betekent dat u rondom uw huis ook nog een grote tuin hebt. De villa is opgetrokken in een warmgekleurde, genuanceerde oranje baksteen en heeft keramische dakpannen in mat antraciet.

Met een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze villa levensloopbestendig. De indeling maakt het heel aantrekkelijk om hier jaren te blijven wonen. Vanuit zowel de woon- als de slaapkamer stapt u door openslaande deuren de tuin in. Ook aan de zijkant van de woonkamer én de (woon)keuken zijn openslaande deuren. Op de verdieping zijn nog eens drie slaapkamers, waarvan één woningbrede, een badkamer, een separaat toilet en een berging. De vliering leent zich goed als bergzolder.

Villa type Kwarts op kavel 23 (Circa 825 m²)

De grootste kavel in Groot Goed is kavel 23, met een oppervlakte van zo’n 825 m2. De royale, landelijke villa type Kwarts, met een woonoppervlakte van 175 m2, heeft een rijke uitstraling. Het gebruik van de lichtgrijze Oud Caberg steen geeft de woning een luxe cottagestijl. De begane grond is op een stijlvolle manier van een aanbouw voorzien.

De begane grond van villa type Kwarts is werkelijk riant: een woonkamer van ruim 57 m2 met in de aanbouw openslaande deuren naar de tuin. Ook aan de zijkant van de woning, tegenover de entree zijn openslaande deuren. Dát is nog eens binnenkomen! De keuken van bijna 25 m2 geeft allerlei indelingsmogelijkheden. Op de verdieping zijn drie slaapkamers. De master bedroom ligt aan de achterkant van het huis en beslaat de hele breedte van de woning. Op deze verdieping zijn ook een ruime badkamer, een separaat toilet en een praktische berging gesitueerd. De zolder is uitermate geschikt als handige bergplaats.

Ontwerp uw eigen exclusieve villa

Direct achter de Middenmolendijk komen vier exclusieve vrijstaande villa’s met woonoppervlakten variërend van circa 160 tot circa 200 m². Architect Ab Veerbeek heeft een modulaire woning ontwikkeld waarbij u tal van keuzes kunt maken. Wilt u een jaren ‘30 woning in roodbruin metselwerk, een romantische, wit gekeimde tuitgevel of een landelijke uitstraling met een deels gepotdekselde gevel? Kies de variant die qua stijl, woonoppervlakte en plattegrond het beste bij u past. In samenspraak met de architect kunt u de woning samenstellen die perfect bij u past.

Plattegronden

Bekijk ter inspiratie de woningontwerpen die architect Ab Veerbeek maakte voor kavels 20, 21, 22 en 23.

Vrijstaande villa type Kwarts, circa167 m² woonoppervlakte
Vrijstaande villa type Onyx, circa 161 m² woonoppervlakte
Vrijstaandevilla type Basalt, circa 200 m² woonoppervlakte
Vrijstaande villa type Parelmoer, circa 183 m² woonoppervlakte

De personen die aanwezig zijn geweest bij de woningworkshop hebben straks een voorsprong bij de loting en toewijzing van een kavel met villa in Groot Goed.

situatie