Mooie landelijke villa’s

Direct achter de Middenmolendijk komen vier exclusieve vrijstaande woningen met woonoppervlakten variërend van circa 160 tot circa 200 m² – alleen de villa op kavel 23 is nog beschikbaar. Elk van de ontwerpen is anders, ten opzichte van elkaar, van de 19 woningen in Groot Goed en – uiteraard – van de bestaande lintbebouwing aan de Middenmolendijk. Wat deze woningen gemeen hebben, is het landelijke karakter. Per villa is dit thema verschillend uitgewerkt.

Villa type Kwarts op kavel 23 (Circa 825 m²)

Villa type Kwarts op kavel 23 (Circa 825 m²)

De grootste kavel in Groot Goed is kavel 23, met een oppervlakte van zo’n 825 m2. De royale, landelijke villa type Kwarts, met een woonoppervlakte van 175 m2, heeft een rijke uitstraling. Het gebruik van de lichtgrijze Oud Caberg steen geeft de woning een luxe cottagestijl. De begane grond is op een stijlvolle manier van een aanbouw voorzien.

De begane grond van villa type Kwarts is werkelijk riant: een woonkamer van ruim 57 m2 met in de aanbouw openslaande deuren naar de tuin. Ook aan de zijkant van de woning, tegenover de entree zijn openslaande deuren. Dát is nog eens binnenkomen! De keuken van bijna 25 m2 geeft allerlei indelingsmogelijkheden. Op de verdieping zijn drie slaapkamers. De master bedroom ligt aan de achterkant van het huis en beslaat de hele breedte van de woning. Op deze verdieping zijn ook een ruime badkamer, een separaat toilet en een praktische berging gesitueerd. De zolder is uitermate geschikt als handige bergplaats.