Start verkoop 4 exclusieve villa’s

By januari 17, 2017nieuws
Groot_Goed_villa_H

Wie in Ridderkerk graag zijn eigen droomhuis wil laten bouwen, krijgt hiervoor binnenkort een unieke gelegenheid: op donderdag 26 januari a.s. start de verkoop van de vier exclusieve villa’s in Groot Goed. De verkoop van de vier exclusieve villa’s loopt vooruit op de verkoop van de overige 19 luxe woningen die in Groot Goed zullen worden gerealiseerd. De verwachting is dat de verkoop van deze woningen nog in het eerste kwartaal van 2017 plaatsvindt.

Woningontwerpen als basis of als inspiratie
Voor de vier kavels, in oppervlakte uiteenlopend van circa 544 tot 870 m2, heeft architect Ab Veerbeek vier exclusieve, landelijke villa’s ontworpen. Een koper kan deze woningontwerpen als basis gebruiken om zijn eigen woning te creëren óf samen met de architect een eigen idee uitwerken. Voor de vier villa’s is aansluiting gezocht bij de bebouwing langs de dijk. Een landelijke architectuur is dan ook voorwaarde voor de woningen die op deze bijzondere locatie komen. Daarnaast moeten de villa’s van elkaar verschillen én zich onderscheiden van de projectmatige woningen in Groot Goed. Een koper heeft dus behoorlijk wat ontwerpvrijheid.

Start verkoop voor alle belangstellenden
Vanaf 26 januari is de verkoopbrochure van de villa’s en het inschrijfformulier op te halen en op te vragen bij Ooms Makelaars, Johan de Wittstraat 40 in Dordrecht (dordrecht@ooms.com en 078 614 43 33) of via het formulier op deze site. De brochure is vanaf die datum ook in te zien op de website. In de brochure staan onder meer de kavelpaspoorten, de tekeningen van woningtypen Kwarts, Onyx, Basalt en Parelmoer, de verkoopprocedure en de spelregels voor deze exclusieve woningen beschreven.

Planning villa’s
Belangstellenden hebben tot 6 februari 9.00 uur de gelegenheid hun inschrijfformulier bij Ooms in Dordrecht in te leveren. Kort daarna zal de loting voor deze villa’s plaatsvinden. Wie eind vorig jaar aanwezig is geweest bij de workshop om mee te denken over de exclusieve villa’s, heeft dubbele kans om ingeloot te worden. Maar daarnaast is iedereen die geïnteresseerd is serieus kanshebber.

Heeft u vragen over de villa’s of over de verkoopprocedure? Ooms Makelaars in Dordrecht staat u graag te woord.

Leave a Reply