Verkoop 19 woningen start op 7 maart

By februari 17, 2017nieuws
AI-tweekapper-nieuws

Op dinsdag 7 maart start de verkoop van de 19 woningen in Groot Goed in Ridderkerk. Alle verkoopstukken voor deze woningen zijn vanaf die dag online beschikbaar op deze site. De gedrukte verkoopdocumentatie is ook op te halen tijdens de verkoopbijeenkomst die op 7 maart van 18.00 tot 20.00 uur wordt georganiseerd bij Aafje ’t Ronde Sant, Hugo de Groothof 1 in Ridderkerk. Ooms Makelaars uit Dordrecht is aanwezig om de woningplattegronden, de mogelijkheden en de verkoopprocedure toe te lichten.

Wie in aanmerking wil komen voor een woning, kan het inschrijfformulier tot 20 maart 12.00 uur inleveren bij Ooms Makelaars Dordrecht, Johan de Wittstraat 40, 3311 KJ Dordrecht of per e-mail versturen aan dordrecht@ooms.com. Op 22 maart vindt de loting/toewijzing plaats. Wie bij één van de woningworkshops voor Groot Goed aanwezig is geweest, maakt bij de loting dubbel kans om ingeloot te worden.

Groot Goed bestaat uit 14 luxe twee-onder-een-kapwoningen, drie met de garage aan elkaar geschakelde vrijstaande woningen en twee vrijstaande woningen. Deze woningen komen aan de Hugo de Grootlaan. Direct achter de Middenmolendijk komen nog eens vier exclusieve vrijstaande villa’s, die de koper met de architect samenstelt. Deze villa’s zijn op 26 januari in verkoop gegaan en alle 4 onder optie.

De twee-onder-een-kapwoningen type Koraal en Parel zijn lichte en ruime woningen met een woonoppervlakte van respectievelijk circa 154 en circa 170 m2 plus een geschakelde garage. Details zoals een brede erker aan de voor- of zijkant van de woning geven veel extra inrichtingsmogelijkheden. De verkoopprijzen van type Koraal en Parel beginnen bij € 430.000,- v.o.n. en € 475.000,- v.o.n.

Type Graniet is een woning met een woonoppervlakte van circa 187 m2, met de garage verbonden aan de naastgelegen woning en heeft de entree aan de zijkant van de woning. Hierdoor krijgt de woonkamer en keuken een mooie U-vorm. De koopsommen voor dit type beginnen bij € 519.000,- v.o.n.

De twee vrijstaande woningen zijn van het type Saffier en hebben een woonoppervlakte van circa 191 m2 plus een garage. De royale woonkamer, vier slaapkamers, grote badkamer en veel bergruimte maken deze woning uitermate geschikt voor een groter gezin. De vrijstaande woning van het type Saffier is te koop vanaf € 575.000,- v.o.n.

Voor elk van de woningtypen zijn opties uitgewerkt, waarmee de woningen verder afgestemd kunnen worden op de persoonlijke smaak en woonbehoefte. Een individuele keuze is bijvoorbeeld één van de drie woonstijlen die Mariska Jagt Interior Design voor Groot Goed uitwerkte. Deze stijlen omvatten verscheidene vloer-, wand- en trapafwerkingen die als meerwerk voor de woning gekozen kunnen worden.

Groot Goed is ruim opgezet, met gunstig gelegen kavels die in oppervlak variëren van een royale 247 m² tot een riante 870 m². De bestaande, volwassen bomen en de oude woningen aan de Middenmolendijk zijn op een mooie manier geïntegreerd in de planopzet. De grote variatie in woningtypen in Groot Goed geeft het project het karakter van een woonbuurt die al lange tijd bestaat. Maar dan wél met alle comfort en luxe die nieuwbouw eigen is.

Heeft u vragen over de woningen of over de verkoopprocedure? Ooms Makelaars in Dordrecht (078 614 43 33) staat u graag te woord.

Leave a Reply