Alles dichtbij in Groot Goed

Groot Goed ligt aan de rand van de jonge wijk Het Zand, tegen de wijk Drievliet aan. De bewoners van de woningen aan de Hugo de Grootlaan en Middenmolendijk kunnen profiteren van een rijk voorzieningenaanbod. Kinderopvang, basisscholen en middelbare scholen met een christelijke of openbare grondslag zijn dichtbij voorhanden. Op loopafstand van uw huis is Winkelcentrum Vlietplein; ideaal voor uiteenlopende dagelijkse boodschappen. Het dorpscentrum van Ridderkerk met zo’n 140, deels overdekte winkels is op maar vijf minuten fietsen.

Groene gemeente

Ridderkerk is een groene gemeente. Natuurgebied De Gorzen, het grootste park van Ridderkerk, ligt dichtbij. Direct daarachter liggen het Gorzenmeertje, de grienden en de rivier De Noord, waar allerlei recreatiemogelijkheden op en aan het water aanwezig zijn. Ook het Oosterpark en het sportpark met dezelfde naam zijn op fietsafstand. Heerlijk om in de buitenlucht te recreëren of te sporten.

Zó in de stad

Wilt u toch meer of eens wat anders ondernemen? Eén van de grote voordelen van Ridderkerk is de goede bereikbaarheid. U bent zo in Rotterdam of Dordrecht, met de auto, de Waterbus of de bus. Via de A15 of A16